Ledelseserfaring på topplan

Carsten Lemtoft Olsen har mere end 15 års ledelseserfaring på topplan fra virksomheder som Novo Nordisk, Danisco, CCL Label og Stenqvist

Mit fokus er forenkling af processer og forretningsgange samt opstilling af langsigtede og konkrete mål. En klar og inkluderende ledelsesstil skal motivere medarbejderne til bedre performance.

Citat: Carsten Lemtoft

Målstyring og forbedringsledelse i mere end 20 år

Gennem de seneste år har Carsten Lemtoft Olsen med målstyringsforløb, interim projektledelse og sparring skabt varige forbedringer i flere større organisationer. Det har blandt andet skabt konkrete resultater som for eksempel en øget indtjening på 15 millioner kroner på blot ét år, en markant fremgang i faktureringsgraden og 500 forslag til forbedringer fra medarbejderne selv i løbet af kort tid. Carsten Lemtoft Olsen har fungeret i lederstillinger på alle niveauer, fra intern salgschef, til salgsdirektør i Skandinavien. Fra produktionschef på en fabrik til produktionsdirektør med ansvar for syv fabrikker i fem lande. Som Corporate Vice President på tre af Novo Nordisks fabrikker har Carsten Lemtoft Olsen stået i spidsen for udvikling og drift af et af de mest velfungerende danske LEAN ledelsessystemer.

MBA og NLP business practioner

Carsten Lemtoft Olsen har løbende styrket de praktiske erfaringer med teoretiske rammer. Han har en Executive MBA fra Henley i England. På det menneskelige plan har Carsten Lemtoft Olsen fyldt værktøjskassen med en NLP business practitioner, en coaching management uddannelse samt et personligt lederskabsforløb hos LMI.